Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FASCISTPOESI

förtrycket har sin egen poesi

förtrycket har sin egen musik

förtrycket har sin egen energi

förtrycket har sin egen metodik

dess stingslighet är uppenbar

och illa rimmar dess försvar

en liten kristofobisk fjant

är aldrig särskilt intressant

 

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-02-23 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP