Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIK MOT TOPPEN


musik att putsa fönster till i maj
musik som vinkar av dig från en kaj
en sång som väcker minnena igen
en annan som beskriver sanningen
en ton som kom från andra sidan bron
och blues från någon brusten illusion
jag sjöng med mina lumgors fulla kraft
för barndomsårens hav och mormors saft

LARZ GUSTAFSSON  23/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-02-23 20:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP