Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN JAG HAR MÅLARROCKEN PÅ


medan jag har målarrocken på
medan våren formas i visionen
låter jag det flöda som det vill
ger mig hän åt livssituationen
gläder mig åt snösmältning och cash
sätter helst passion före pensionen
fläckig, sliten är min målarrock
men den tar mig med till vackra platser
som nils holgersson på gåsens rygg
susar drömmarhjärnan mot strapatser

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-02-23 21:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga rader!
2017-02-25

  SpamPippiL VIP
Blir glad av dina ord. Du har många rockar i din garderob.
2017-02-23

    ej medlem längre
Fint att få resa som Nils Holgersson på gåsens rygg på äventyr


2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP