Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Same as it ever was, same as it ever was...


REPRIS PÅ REPRISERNA

så uppsökte jag än en gång

en främmande planet

där allt var för fyrkantigt

för en som är estet

nej, det blev ingen frukost

för den åt jag vid halv sex

istället gick jag kräftgång

i en orgie av komplex

 

 

de andra har förväntningar

som överträfar mina

och ändå var jag klassens ljus

som visste "allt" om kina

nu har jag ingen nytta av

min kreativitet

jag blir en tecknad belgier

på resa i tibet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2017-02-24 13:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd dikt
2017-02-25

    ej medlem längre
Seså du skriver fantastiska rimmade poem. Nu går du mot ett förklarat ljus
lyser upp det mörkaste hus
Varm kram
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP