Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrar lyckotårar med sorgsna léenden

 

 

jag ser på hur världen rasar

och jag ler stort

för jag har slut på tårar

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-25 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP