Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLARTIDER


böna sjöng om isbjörnar
på gatan i vårt land
och här är kallt så det förslår
här härjar rövarband
här kan en man bli nerslagen
och ingen rör en min
de fortsätter sin promenad
i mönstermonarkin

thåström sjöng om istiden
och att den är mental
det kan man inte ändra
genom att man går till val
reformer är väl bra men
räcker aldrig ända fram
det måste till en islossning
hos folk av frejdad stam


orup sjöng om stockholm att
det hade blivit kallt
men det är inte bara där
folk fryser överallt
här hjälper inte täckjackor
och thermounderställ
det frusna måste smälta så
att du kan bli rebell


LARZ GUSTAFSSON 26/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-02-26 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det som man ryser folk är likgiltiga för den som ligger på gatan vänder bort blicken och går
hem till sitt skyddade bo
Nej vi är så lagom här i Sverige - protestera mera över vad som händer i den sjuka kroppen!!
2017-02-27

  gunnnar nylund VIP
Heja, man kan behöva en polare
som tinar upp sinnelaget i dessa
polartider.
Fyndig text!!
2017-02-27

  tidsliv
Alltså jag som älskar lite sådär hetsa-till-revolution-texter föll för den här! Så jäkla fint beskrivet och slutet skickade gåshud längs ryggraden!
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP