Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du


Hoppas du kommer
innan tron överger

min stora längtan

att bli älskad
innerligt ömt naket




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-03-24 16:34



Bookmark and Share


  ULJO
Sann längtan där
2018-03-26

  Nils-Robert
Det griper tag i hjärtat
2018-03-24

  Quasimodo
En härligt fin önskan uttalad här med mycket värme.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP