Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi till Jacob Wessbo-mannen jag älskar.


Skimmer i djupaste natten

Skimmer i djupaste natten, genom tankarnas hav,
strålande skönhet från djupen av mörker och ensamhetsgrav;
komma som bubblor till ytan, berusad, du lyckliga själ;
älska dig själv som din nästa och allt som är gott och väl.

Skimmer i djupaste natten, genom tankarnas gång,
strålar skönhet från djupen, blir hos mig underbar sång.
Skimmer i djupaste natten, livet är så underbart,
strålande stjärnljus omkring mig lyser min väg nu så klart.


/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-28 17:59



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vacker och livsbejakande text. Så bra flyt i dikten. Kanonbra
2017-03-03

    ej medlem längre
Bra
2017-02-28

  ULJO
Alltid berörande dina texter. Ljus över din diktarkonst
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg