Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag nu?

Konstigt hur det är
vad livet förändras.
Jag har slutat titta på telefonen
förstår att inga sms kommer längre.
Väntar inte längre dina steg
som springer uppför trappan.
Slutat leta dina ögon
och stora leende i en folkmassa.
Ingen frågar längre om dig
alla är bara glada jag ser ut att må bra!
Men jag slutar inte längta efter din famn
som gjorde att världen utanför försvann.
Dina kyssar- dina händer- som tände en glöd.
vem var den kvinnan som fick uppleva den kärleken?
Vem är jag nu -var är du -var är du?
allting bleknar blir transparent-utom mitt hjärta.
Det är blodrött och fyllt av kärlek
som en susning- hörs din kärleksfulla röst.
I minnet återupplever jag våra minnen
men smärtan den är påtaglig och verklig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-28 20:40



Bookmark and Share


  HelenaW
Så sorgligt vacker.. Längtan så stark. Kram
2017-03-08

  Lars Hedlin
Starka känslor som berör
2017-03-05

  Lars Hedlin
Starka känslor som berör
2017-03-05

  anits VIP
Mycket berörande och känslosamt skaldat!
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Bra berörande-berättat.
Kramar.
2017-03-01

  Anya VIP
Mycket fint och känslosamt för du mig framåt i din text. Du sätter verkligen ord på sorgen och du gör det på ett skickligt sätt.
2017-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Du formulerar din sorg så vackert.
När jag läser dina dikter slår det mig
att sorgen går i vågor - ibland ser du
ljusning och ibland mycket mörker.
Den här dikten beskriver mörkret.
Kanske blir det ljusare i nästa.
2017-03-01

  ULJO
Dina ord är smärtsamma att läsa eftersom jag delar din situation. Starkt berörande skrivet
2017-02-28

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat. Du skriver så naket om sorgen och saknaden.
2017-02-28

  Blått Norrsken VIP
Stark är din saknad i denna mycket berörande text. Sorgen åker berg och dalbana medans allt runt omkring förväntas ligga jämt. En svår tid att se hur den man älskar innerligt "åker före och lämnar ett tomt hål efter sig. Mycket smärta och sorg i din text.
2017-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad och längtan efter det som var, men också om kärleksfulla minnen som finns kvar!

När man förlorar någon man älskar, förlorar man även en del av sig själv.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP