Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa.

Efter två dagar
av intensivt snöande.
Går vi och pulsar i snön
traktorerna hinner inte med.
Himlen glöder i rödorange
ljuset är närvarande i kvällningen.
Mina steg känns lätta idag
imorgon byter jag snö mot slask.
Vädret dit jag ska är inget vidare
men just nu spelar det ingen roll.
Beger mig ut på en resa
som resulterar i många barnbarnskramar.
Nu längtar jag efter barn och barnbarn
imorgon landar jag i deras famn.
Det blir en lisa för själen
som snart får tanka mycket mycket kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-01 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2017-03-05

  anits VIP
Underbart, önskar dig mycket sköna dagar med barn och barnbarn!
2017-03-03

  P-E-H
Så glädjefyllt skaldat! Tack!
2017-03-02

    Dan Myrbeck
Fin!
2017-03-02

  Rise Little One
Önskar dig en trevlig resa vännen.
2017-03-02

    ej medlem längre
Så skönt att läsa dina ord som strålar av glädje och längtan.
2017-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Vilken underbar resa du skall göra!
Ger minne för livet.
2017-03-02

  ULJO
Härligt. Barn och barnbarn förgyller livet.
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP