Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilder skapade likt kort till en sagokortlek Eva dvs jag och barnbarnen Josephine 10 och Stephanie 4,5...


Godnattsagan blev en sagokorthistoria

 

rödluvan mötte vargen

men man skulle kunna tro

att vargen åt rödluvan upp

 

men så kom en drake ...

sedan kom fröken magica och

förtrollade vargen och draken

till fjärilar och kastanjer

 

polisen kom men han blev rädd

och ropade på jägaren som sköt

men han missade så då kom Rödluvan 

hon räddade mormor katten och farmor

 

vargen och draken fick inte gå på kalas

de fick flytta till den mörka spökskogen

spökena flyttade hem till farmor och katten

och mormor flyttade hem till Rödluvan...

 

sedan flög de med fjärilen Ila till Askersund

där käkade de wienerbröd på meter och drack te

sedan flög de till häxornas Blåkulla och lämnade över

magica som inte kunde behärska sina trollkonster

 

mormor Rödluvan och katten åkte till farmor

hon hade lagat lasagne som de fick till middag

sedan sov de alla gott vid den öppna spisen

medan katten i hatten höll vakten hela natten

 

de drömde om hippie- Pippi och hon var så rolig...

 

snipp snapp snut så var sagan slut 




Prosa (Fabel/Saga) av Solstrale VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-03 13:58



Bookmark and Share


  ULJO
Älskar sagor
2017-03-05

    Dan Myrbeck
I sagans värld
är magin värd.
2017-03-03

  M.Eta
Barns fantasi är underbart, tänker inte så mycket på om det går ihop sig eller ej. Tack för att du delat med dig.
2017-03-03

  Blått Norrsken VIP
Oh vad kreativ och roligt ni har tillsammans du och dina barnbarn . Vilka fina kort och berättelse ni har skapat som du delar med dig så fint .
2017-03-03

    ej medlem längre
En härlig saga och sagokorten på bild är ju helt sagolikt vackra!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP