Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup ton


Fåglarna plogar himlen
placerar molnen efter kulörer
bildar ett dystert mönster

som en samling ull
i olika gråa nyanser
med inslag av svart

nakna får spinner offerkoftor
värmer en oläkt själ
sticker i andras ögon









Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-03-22 13:50



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Håller med Gunnars kommentar
2017-04-07

    ej medlem längre
Vacker så olaglig bra skrivet<3
2017-03-24

  Gunnar Hilén VIP
kan inte sluta läsa den här...formidabel poesi...det nattsvarta har fått konkurrens av det grå som visserligen är dystert men alltid retar det nån....fåglarnas plogande ger känslan av kraft...alltså trots det grå dystra...här finns en lovande rörelse upplever jag det som...och så infinner sig värmen !!!
2017-03-22

  Marianne Räf
Allvarligt, - å jag anar också
en viss komik! Bra skrivet !
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
En gripande bild av livet!
2017-03-22

  ULJO
Mycket fint. Texten gav mig inspiration om att skriva om fåglar i en plog. Publiceras senare. Tack
2017-03-22

  M M Mannheim VIP
Vackert så!
2017-03-22

  Quasimodo
Starkt inifrån från sårad och sargad själ i att behålla sin egenhet.
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP