Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets hand

En hand
sträcks ut

ingen tar den

varför tar
ingen handen
som sträcks ut

ett barns hand

barnets hand
ingen tar den

ingen kan tvinga
någon att ta handen
som sträcks ut

barnet vill inte
att någon ska tvingas
ta dess hand

barnet sträcker ut
sin hand
tvingar ingen

vem vill ta
barnets utsträckta
hand

ingen vill ta
barnets hand

ingen tar
barnets hand

ett barns hand




Fri vers av Petter Wingren
Läst 404 gånger
Publicerad 2017-03-06 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren