Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka...


Ibland...

Ibland är världen så enkel
klar och omedelbar.
Ett barns skratt
glada ögon.
Varma kramar
kom in i min famn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-07 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA att se det stora varma kärleksfulla i det lilla är en konst i sig:) kram
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana ögonblick får man ta väl vara på...
2017-03-09

  ULJO
Fint tänkt
2017-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Fint. Det gäller att ta vara på nuet.
Plötsligt har barnet blivit en tonåring.
2017-03-08

  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet om nuets glädje att ta vara på .
2017-03-07

  Maj-Lis VIP
Stunder av lycka
2017-03-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2017-03-07

  Eva Helene VIP
Du beskriver så fint den enkla vardagslyckan!
2017-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Lyckliga stunder att ta vara på och njuta av!
2017-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En läkande kraft! Fint diktat.
2017-03-07

    ej medlem längre
En underbar lycka!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP