Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-men så kom saknaden!


Det skulle blivit en glad dikt...

Det är så mycket jag skulle vilja visa dig
-det är så mycket jag vill du ska se.
Tänk vad glad du skulle ha blivit just nu
det finns en ny fiskefilm från favoritstället.
Det gjorde mig plötsligt så ledsen och uppriven
tänker på att du inte längre får vara med.
Känna solen mot din kind -vinden i ditt hår
leva älska och uppleva glädjen att finnas till.
Det var meningen jag skulle skriva en glad dikt
men plötsligt har ljust blivit mörkt.
Så mycket som finns kvar att uppleva
så mycket kärlek som inte ville annat än att delas.
Just nu undviker jag grusvägar,fiske och staden
-det påminner så oerhört smärtsamt om dig.
Att du är med mig är jag övertygad om
trots att jag inte längre kan se dig.
Du är med mig i mina tankar och ord
i allt jag upplever och ser.
Jag har så mycket att säga -jag brukar tala till ditt fotografi
innan jag somnar kan jag inte låta bli att pussa dig godnatt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-07 20:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
texten berör inom
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket som kan påminna om den som är saknad...du berör med dina ord...
2017-03-09

  Ann V Åhsberg VIP
Starkt berörande skrivet!
2017-03-09

  ULJO
Det har jag full förståelse för.
2017-03-08

  HelenaW
Du berör med dina ord, man kan känna smärtan och saknaden..
2017-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!

2017-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ömsint och sorgligt.
En vacker text.
2017-03-08

  Blått Norrsken VIP
Texten skildrar Den outhärdliga känslan av att ha förlorat den man innerligt älskar . Stor sorg och smärta i dina ord.
2017-03-07

    ej medlem längre
Sorg och saknad bor i dina ord.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP