Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lågtryckt

vinden målar abstrakta mönster av yrvaken snö med sin breda och spretiga pensel
drömmer sig bort till nordöstpassaden, till tropikerna
det var ju så det var tänkt, ett liv i färg och värme utan kyleffekt
i stället så flyr den längre bort, tio meter per sekund
kall och hård
ovälkommen
lågtryckt




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-03-08 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin