Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bryter upp med dig

Du säger att du älskar mig,
men du älskar vem som helst
som sanningslöst kan tro sig
Utav din kärlek vara frälst.
Du ser på mig som lammet,
och ler åt mig naiv och vit
med dina ögon utav sammet
som vill rymma mig med lit.
Men se, jag bryter upp mig dig.
Jag bryter upp med dig!

Du säger med sån sötma:
"Du är mig kär tills då jag dör."
Men jag skådar i din blick
att det är tomma ord du strör.
Du ser på mig som lammet,
och ler åt mig naiv och vit
med dina ögon utav sammet
som vill rymma mig med lit.
Men se, jag bryter upp mig dig.
Jag bryter upp med dig!

Du säger att av kärlek
sjunger du när gråten slår.
Jag betvivlar sådan kärlek
som kommer och som går.
Du ser på mig som lammet,
och ler åt mig naiv och vit
med dina ögon utav sammet
som vill rymma mig med lit.
Men se, jag bryter upp med dig.
Jag bryter upp med dig!




Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-03-11 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93