Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Du sa en gång för länge sedan

du sa att du älskade mig

först trodde jag dig

allt eftersom tiden gick

började jag ana

att det inte var så

du ville ha en hushållerska

som skötte marktjänsten

som lagade mat

tvättade och städade

det var när du gav mig ringen

orden du sa då

fick mig att tänka efter

dina ord

nu har jag dig fast

det var dessa ord som gjorde

att jag drog mig bort från dig

du var både arg och ledsen

jag är den jag är

vill inte att någon ska äga mig

jag hoppas du är lycklig nu

med din nya kärlek

att den är äkta från er båda

ingen kan äga en annan människa

jag hoppas du har lärt dig

förstår  att man inte äger varasndra

 

anits 11 mars 2017

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-11 13:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande och bra skrivit
2017-03-12

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten skall vaka över dig".
2017-03-11

  Ronny Berk
vackert foto, eftertänksam text
2017-03-11

  Niliboy
Huga ligen, å vi bär på erfarenheter många av oss!
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP