Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda kanter

 

hjärtat har åkt på så många smällar
krupit längre och längre in
knuffat stoltheten framför sig
hållit fram den som en sköld
som en skylt
skyltat med den som ett smycke
en vass diamant mot sprucken kristall

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-13 00:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2017-04-16

  gunnnar nylund VIP
Väl formulerad liknelse!
Bra vetja!
2017-04-15

    ej medlem längre
ja, habilt konstruerad dikt, eftertänksam och med fina metaforer, om sånt som vi männskor angås av.. applåder!
2017-04-13

    ej medlem längre
Hårda erfarenheter som sätter sina spår!
2017-04-13

  i af apa
Bilden är klar, skickligt som attan!
2017-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket väl övervägt och uttryckt här i denna finstämda Dikt!!!
2017-04-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En poetisk diamant det där på bekostnad av någons erfarenhet.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP