Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lågornas höjd

vi bedömer krisen efter lågornas höjd
jämför dem från ett rimligt avstånd
viktar det ena mot det andra
och konstaterar
att vi är ganska lika varandra
jag och de övriga
alla de andra
”viet” och ”domet”
alla frågorna som finns där
allt det som skaver och känns obekvämt
men brinner
det gör det
överallt
även när vi ägnar tid åt att bedöma
skapas kol
utan diamanter




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 148 gånger
Publicerad 2017-03-14 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin