Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt upp i det blå

Den här tiden på året tänker jag som så
här går vägen förbi men högt upp i det blå
det ropar och lockar, jag hör vingarna slå
och jag önskar så mycket som jag kommer på
att få resa med er, vore jag lyckligare då?
jag finns kvar här på jorden och känner mig grå
så nu skriver jag en rad eller två
men min längtan finns kvar, det kan ni förstå




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-21 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP