Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan förgör mig


Riv bort järnburen
som plågar själen
släpp mig fri

snälla jag ber
någon som ser
förstår min fångenskap

jag är berövad
hela min barndom
tvingas till lydnad

rädda mig bort
livet är kort
vill inte dö






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-03-21 11:11



Bookmark and Share


  Natten24
stark text. riktigt bra!
2017-03-26

    Dan Myrbeck
Berörande-bra skaldat.
2017-03-22

  ULJO
Otroligt stark. Griper tag
2017-03-21

  Blått Norrsken VIP
Mycket hjärtskärande stark text om ett psykiskt hemskt fångenskap.
2017-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtskärande text!
Ser en liten fågel instängd i en bur, önskar jag kunde öppna luckan till friheten.
2017-03-21

  Nils-Robert
Så smärtsam dikt om det som har skett, ingen såg, ingen ville höra och ingen tog ett steg för att undsätta - barnen.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP