Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen av att minnas

Jag vet ej varför du vill gråta vid min sida
Ordlöst känner jag mitt bittra hjärta lida
I längtan bort från denna dag
Genom tystnadens tal om det dåtida

Låt mig nu istället hålla dig så kär
Berusad utav ståt och utav smek
Må jag tala om för dig hur lite livet är
För så mycket kärlek




Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-21 15:46



Bookmark and Share


  louise svensson
Fantastiskt. Ömtåligt.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93