Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släpp rädslan..


Rädsla

att se med skaparens öga kan vara som att prata till döva/
klart man bedövar när folk hatar ens börda/
nu skall hagelbrakaren höras skakar ditt öra/
glada att höra dagen efter du vaknat en lördag/

i rädslan för att komma tillbaka till vardagen/
som att kräkas när det stormar o du hatar svaren/
du inte kan leva upp till du måste fixa para/
brände allt på krogen igår när du mingelprata/

rädd för att öppna dej om du inte är på fyllan/
tragiskt, men tänker inte döma i denna vinterkylan/
men låt ej rädsla styra dags att kämpa flyga/
över alla hinder bedöva med fina minnen/

av att älska njuta försök nu att få till det/
varenda brända kula, fuck it! du behöver ej va bitter/
dock svårt i dessa moderna tiders slaveri/
chockvågen kommer växa då friheten kommer hit/


vers2:
en låt till alla applåderade fansen/
med sorg i hjärtat som balanserar på kanten/
bomben hägrar exploderar av cancer/
kommer vägra arresteras på natten/

sångens lära gör att du inte kommer kvävas/
av ångestens smärta från sorgen i hjärtat/
blomster och lättnad börjar nalkas snart vår/
släpp då rädslan och sluta knarka svarta får/

låt inte Babylon vinna dom vill att vi dör som flugor/
jag sa det ju innan bara röka som duger/
vill inte förlora någon mer det är min största rädsla/
försöker få han fatta men min brorsa vägrar/

vi nära får ständigt tampas med rädslans oro/
jag vägrar mänskligt dansa vill kräkas på deras/
dubbelmoral i moralpanik mot rädslan har jag startat krig/
tänker sväva nykter och vakna till få tillbaks mitt liv/

vers3:
kan i längtan sväva när jag lyckas släppa rädslan/
kan av mina änglar lära flyga du blir säkert häpnad/
vi kan på ängar ligga mysa på sikt men älskar känslan/
jag får av min nostalgi men är rädd att bli lämnad/

måste släppa mina hjärnspöken fokusera på nuet/
sedan lätta odödlig trots dom kritiserar med mygel/
visiterar och styr en för att man kämpar för frihet/
irriterad och sur men han har lärt mej älska Kim Tiger/
ses på andra sidan vila i frid bless!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 664 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl