Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av Dan Myrbeck! Läs gärna hans text "Hemköps nya ost"!


Drömmackan!

Havartiosten ska vara som en kjol. Tillräckligt lång för att täcka det viktigaste och tillräckligt kort för att hålla intresset vid liv! 

Jag minns min pappa, han älskade Dansk Havartiost.

När jag var barn såg jag en dag nåt som kryllade på hans macka och lutade mig fram för att titta närmare och såg då massor av maskar i osten!

- Nej pappa ät inte, det är maskar på den skriker jag! Äsch svarar han och hugger in på ostmackan, det är som det ska vara!

Som dansk pige är det ju självklart att jag vill ha en lagrad ost som kryper upp på mackan själv. Mums :D




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 814 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-04-02 12:53



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Underbar humor :))
2020-01-06

  Mats Edin VIP
Skov og superfed fortelling
:)
2017-04-04

    Dan Myrbeck
Joo du..., maskarna är flitiga...,
dom maskar aldrig.

Stort tack för inspirationsingressen!

2017-04-03

    ej medlem längre
Lagrad ost är god, men jag vill nog helst lägga dit den själv!
Kul text!
2017-04-03

  Minkki VIP
ruskigt, men vilken bra avslutning, omöjligt att låta bli att skratta!
2017-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Älskar havarti, men lukten ...Kul diktad nostalgitripp.
2017-04-02

  Ingrid Trolle
En gång när jag var barn upplevde
jag små vita maskar i ett knäckebröd-
paket, så då är vi två och det är inget
vackert minne. Bara tanken får mig att må illa. Huva!!!
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Hugaligen...har själv varit med om maskar i knäckebröd, fast jag åt inte upp dem...dock kul skrivet...:-)
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie