Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gud

 

Allah

med alla världens ord

så vet jag inte hur

jag ska kunna förklara

min kärlek.

 

Min kärlek för dig Allah.

 

Jag vet inte vart jag ska börja,

eller hur.

Visst låter det ironiskt?

Men det är sant Allah.

 

Min kärlek för dig är gränslös.

 

Allah jag vill tacka dig för allting,

precis allting.

Tack för allt du har givit mig och ger mig.

 

Allah det vackraste är att jag vet

att du hör mina böner

och hjälper mig.

 




Fri vers av Manal
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal