Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Sjungande stål,
trasiga fötter,

Salta tårar,
kramar mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Pia //
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-05 19:05



Bookmark and Share


  danne //
En av många kommentarer från mig

Att starkt vidare gå
hur än motigt det än är

ge aldrig upp
styrkan finns ändå där inne ..

ja ett av mina försök att se dina ord

tack de var väl behövda idag
2018-10-23

  KattenKin VIP
Fyra rader flykt; starkt som sjutton!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //