Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUVA DÖDEN

 

Och jag ska dö

den ljuva döden

 

för dina händers skull

 

kupade

kring bröstens kullar

 

för dina läppars skull

 

formade

runt min pärla

 

för din ryttares skull

 

i tygellös ritt

mot gemensamt mål

 

och jag ska dö

den ljuva döden

 

för vår kärleks skull




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-02 16:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Allt för kärleken...ja, vad vore livet utan den...vackert...
2017-05-05

  Anya VIP
Oj...detta var sannerligen sensuellt. Ler när jag läser. Så livsbejakande.
2017-05-03

  KattenKin VIP
Förmågan att ge sig hän, tänker jag om både dikt och verklighet - vackert!
2017-05-03

  Rise Little One
Allt för kärleken!
2017-05-03

  Salvation Pepper
En djup och mäktig känsla.
2017-05-03

  Lars Hedlin
Starkt och bra
2017-05-02

  DavidM VIP
Riktigt vackert. Ömt.
2017-05-02

  ULJO
Döden är oåterkallelig, kärleken är evig. Ändå vandrar de hand i hand.
2017-05-02

    ej medlem längre
Detta är kärlekens innersta väsen.
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP