Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubba inte mina cirklar

 

bävar
för sorgens badboll
som hålls på håll
har ingen koll, just,
på bränsleförlust

den flyger upp
endera dan
jag är van
försöker fly
sån sorg stjäl all lust

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-12 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2017-04-16

  Marianne Räf
Lite ledsamt.. Går det inte å vända
på det så att lusten får ge sorgen en
Match ? ? Eller, är det kanske FEL ??
2017-04-12

    Jag är fan större än Sartre
Om inte kärlek och sorg finns. Ja, då behövs inte politiken och då blir politikerna utan jobb. Det tror jag inte de gillar. Det måste liksom hela tiden skapas situationer och det är ganska enkelt när vi nuförtiden är jordklotsmedborgare. Frågan är bara vilken av religionerna som tycker det är en okej strategi?
2017-04-12

  Blomma-Stjärna VIP
mitt i kärleksrusig livslust - sorgligt illa timad - flyger sorgens badboll upp!
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorgens förödande inverkan!
2017-04-12

    ej medlem längre
Fint förmedlat om sorgens skuggor som förmörkar framtiden.
2017-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt bra diktat, om sorg som släcker lust man önskar vara i. En känsla jag väl känner igen.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP