Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

~~~


i hans avvaktan
levde hennes längtan

hennes stilla hopp





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-22 12:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt snyggt..du fångar in det avvaktande..skälvningen vid gränsen..så underbart..applåder!!!!
2008-03-23

  Agnes
Jag upplever den här texten sorglig, som olycklig nästan. Men vacker. Hennes oförstörda kärlek och hans oförmåga som inte harmoniserar. Fint fångat.
2006-05-24

  Paulina LH VIP
Mycket bra skrivet.
Bra med mellanrummet mellan rad två och tre.
.
2006-05-23

  swimsus@gmail.com
Hm..Big brother?? Fattar inte hur DEN ekvationen går ihop..
Hopp..längtan..väntan..
Allt som bygger bra poesi radar du upp här..
Vackert!!
2006-05-22

  Rachel Roth
både vackert och vemodigt
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan