Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus har dragit mig ur gropens fördärv han frälste min själ..


Frälsaren...

Så mäktig och stor,
Så vacker och trogen,
Du står där på din höjd,
Dina väggar får var dag hjälpa oss,
Jesus tack för att du ser oss ,
Vårt land är i nöd,
Det är kris,
Men du slår upp portarna till våra kyrkor,
Du omsluter var och en,
Du ger vad vi behöver,
Du älskar oss hela,
Du bryter djävulens bojor,
Du befriar oss till kropp och själ,
Du ger vår ande liv igen,
Tack Jesus för att du ser mig,
Tack Jesus för att du hjälpte mig att finna tillit,
Tack jesus men frälsare och vän..

AMEN




Dagbok av Simone Hildor
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-04-20 16:09



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor