Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig till dig

Jag ger mig till dig
Lägger mig i dina händer
Låter dina fingrar flätas över min kropp
Du sår frön av tillit på mitt bröst
som rotar sig i mitt hjärta
Känner värmen från din jord mot min rygg
och genom vinden andas du liv
Ditt ljus når min själ med sina strålar
skingrar dimman från gårdagen
Jag ger mig till dig
Du ger mig nu




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-21 23:26



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt om hängivenhet till den man älskar
2017-04-22

  in effigie VIP
nära...vacker och skör...
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP