Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen lossnar som skorpan från ett sår

Hjärtat har stelnat till en knölig sten
Ögonen förlorat sin glans
Kroppen förlorat sin aura
Själen bankar för att ta sig ut
Fötterna går för att ta sig fram
men livet har stannat för att ge upp
Jorden, solen, månen fortsätter sin dans
till tonerna av rymden och havet
Själen lossnar som skorpan från ett sår
och ger sig av




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-21 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Griper tag!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP