Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*LAPPLAND*

Starka Nordan Vind
Får jag följa med dig
På din oändliga resa
Till *Natur*Sköna*Lappland*
Där *Renar*Samer*
Glädjer*oss*Vardag*
*HJÄRTLIGT*TACK*
*FÖR ATT NI ALLA*
*VÄRNAR*OM*DJUR*NATUR*

23/4-2017 Av*i.Åberg






Fri vers av Irene Åberg
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-23 21:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Lapplands landskapsvapen kan man finna i släkten Wildeman

Många har förr varit släkters vapen som blivit orters

Be well,
sa släktforskar'n
LPWJ
2017-04-24

    Dan Myrbeck
:)
2017-04-24

    ej medlem längre
Fint resmål, Lappland är härligt!
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg