Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsrum

Öppnar dörren
går nerför trappen
möts av fuktig doft av jord
och instängdhet
Låter mörkret visa vägen
till mitt inre rum
där sjunker jag ihop
i skräddarställning
Knäpper mina händer
blundar och ber








Fri vers av Me-linda VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-24 18:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Instämmer enstämmigt i nedanstående uppmaning.
2017-04-24

  Onomatoprofet VIP
Låt Jesus säga åt Larzzzz att sluta tala om för folk vad de ska göra
2017-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Låt istället Honom som är Ljuset - Jesus . visa dig vägen till ditt inre rum.
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint om en inflykt i sitt inre rum, där man i lugn och ro kan samla tankarna!
2017-04-24

  Cahaya
Ser något meditativt över din text... Att vända sig inåt, mot den djupaste delen av sig själv. Stänga av yttervärlden för att kontemplera... nå sina egna sanningar. Hitta mening och sammanhang... Hoppas diktarjaget får det hon ber om
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP