Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågräta

 

ansikten vända mot marken

obundna händer bakom rygg

fötter i axelbredd

      73855

 

 

Rader

Lydnad

Symmetri

 

vertikaler högljuder och blinkar

 

Vilj mig!

Vilj mig!

Vilj mig!  

 

             viskas det

 

mellan rader

 

av 

 

  

tystnader




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka