Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla käft

 

 

 

 

jag drömde om dig
i natt igen
tänk om du
visste

när jag ligger i min säng
sömnlös
med telefonen i handen
så söker jag på dig
ser din instagram

och jag ler för mig själv
för du är vackrare
än ett hattrick i en Champions League Final

jag ser att du är lycklig
och jag är glad
även om det skaver
för jag hoppades att det skulle vara jag
som fick dig att le

men sådant är livet
jag förstår även om jag inte gillar
han är bättre än jag
det är inget jag förnekar

jag hade bara kunnat ge dig kärlek
han kan ge dig det och så mycket mer
jag är en trashög
han är någon som är hel

jag borde sätta punkt
bara glömma allt
men du finns i mina drömmar
så förlåt mig om jag tillåter mig själv
att spilla lite känslor
här

jag ska bättra mina försök
till att hålla käft

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nicklas VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-30 23:15



Bookmark and Share


  deepundermyskin
Nej!

Det som behöver ut ska ut. Det fina med att vara en poet är att ofullständigt dravel kan glädja någon annan.
Kram
2017-05-21

  Larz Gustafsson VIP
En gammal vän skrev en gång: "Somaliskorna är vackra som pantrar."
Jag kan bara hålla med.
Kom att tänka på det när jag läste detta om hattricket.
2017-05-01

  MissFluff
Du sätter så självklart ord på något
jag befinner mej i. Du berör
2017-05-01

    ej medlem längre
Been there, done that och det går inte kväva sig själv till att hålla käft. Jag försöker än.
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP