Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill se mer !


Blasfemiskt !


Satan är dryg, tror
hon äger sta´n.

Vad ploppa´ hon ur
för en Natur ?

Ålar sig sliskeligt på
mina dammiga golv.

Är mindre 'smart', än
vad man tidigare trott!

Själv, ser jag igenom den
byråkratiska falskheten!

HUR har det kunnat bli
så-här?! Vill se mer !

Förvägrad Livet, utstött å
utan nått könsumgänge, är jag!

På grund av att fittan Fán
ska må bra å ha män!

"Arbetarrörelsen mår gott!"
Varför just "Vänster" ?

Min högerhand är stark å
har knockat ett antal näsor !!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-02 00:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-05-02

    ej medlem längre
Sista versen är bara så bra, klå de som är dumma och elaka!
2017-05-02

    ej medlem längre
jag tror allt ordnar sig i himmelriket.
2017-05-02

  ULJO
Mycket bra text. Säger mycket inte minst mellan raderna.
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf