Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERBLUES


om långtidssockret nått 63
och du har sjungit i bizex-b
så ligger du ganska illa till
precis som sista snön i april
du måste äta mer metformin
då går det åt mera medicin
sånt brukar kännas i plånboken
jag undrar när jag når himmelen...

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2017-05-02 18:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text om det svåra. Hälsa är så viktigt.
2017-05-03

    ej medlem längre
Å låter inte bra..alls det här
2017-05-02

    ej medlem längre
Mycket illa med så höga siffror! Det måste vara svårt!
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP