Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamodsprövning!


Det här funkar ej !


Jag skiter, väl, i om
hela sta´n knullar, - det
är inte ert sex jag vill ha!

Men, den gryende Insikten
är att samlagen håller på
i tmr, ibland många tmr
och att ni är djävla
lathundar å njuter, nog,
lite för att jag, M R. är ---
sällskapssjuk å i nöd, å
behöver prata med nånn..
Icke! Ni är, ju, upptagna, alla!
Vill göra Någonting, - men inte
kämpa, helt, ensam -- , medans
ni/Folket njuter gemenskap,
knullande, svullande, - - - -
- aldrig medvetslösa.-

Det HÄR funkar EJ!

Men, LITE bra har jag det.
Kittlande lust ini min bål, -
av skadeglädje över
era Tillkortakommanden !

Det är tålamodsprövande å
invänta glädjen, som gick bort
då erat knull-äventyr börja´!

Systemen är FEL!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-02 23:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Livet kan vara bra orättvist ibland...här läser vi både frustration och längtan...
2017-05-05

  H.C.B
min kärlek får du
2017-05-04

    ej medlem längre
Väl förmedlat om att ha tålamod i ensamhet... det är inte det lättaste!
2017-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
tålamodsprov - som du tar tag i med ordkonst - bra!
2017-05-03

  Salvation Pepper
Prövningarna tar aldrig slut. När man tror på lättnad blir de bara fler.Mer kraft, man behöver hela tiden mer kraft för att kunna gå vidare, i all enkelhet. Som om prövningarna inget väger.
2017-05-03

  ULJO
Skadeglädje, dubbel glädje. Välformulerat dessutom
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf