Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kristna monoteismens och modalismens kungsvers.


JESAJA 9:6

när olja gjuts
på vredgad våg
när varm hand sluts
om delad håg
när stormig dag
går mot sitt slut
kan jag hos Jesus
andas ut
ej av förtjänst
nej, blott av nåd
och Han är
Underbar i Råd


LARZ GUSTAFSSON  3/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-05-03 18:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Han är suverän
bäst underbar
härlig sann text!
2017-05-03

    ej medlem längre
Så sant! Ej av egen förtjänst!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP