Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns, nu !


Idiotvärld på Språng...


Tiderna som gått,
jag mig tagit ur.
De går nu i grått
- i forntids Natur.
Vad har vi avstått?

Känner att jag har
en massa ogjort.
I det som är kvar,
går det inte fort !
På framtid jag spar !

Skallarna tävlar
med varann, tror jag.
Den som värst skrävlar
får stort övertag,
- likt Mammons djävlar.

Vem kämpar man för?
Nånn att älska med !!
Alla Andra dör, - -
när i sängen, bred,
gravid han mig gör.

Folket föraktar
ett Utanförskap.
Min rätt jag vaktar -
att ej ensam va´!
Bäst, nånn kontakta !

Varför skulle du
vilja mig svika !?
Du ska veta, ju,
att jag ej ger vika !
Är icke din fru!

Man vill ta för sig !
Lever, blott, en gång ?
Vill inte dö, -- nej, -
tar ett Jättesprång --
- dit allt är OK !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-04 11:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Gillar din avslutande vers...följer gärna med dig dit där allt är OK...:-)
2017-05-05

  Salvation Pepper
Elegant avslutning med ett Jättesprång! Som en cliffhanger i en film. Vad kommer att hända?
2017-05-05

    ej medlem längre
Inte är det roligt att vara ensam jämt, det vet vi alla! "Folk föraktar utanförskap" ja det förstår man om man vill se det! Tyvärr nonchaleras det alltför ofta!
2017-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Dagarna med livet går oavsett det ena och det andra. Hoppet består, trots allt, om en annan tillvaro.
2017-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Visst vill vi leva, men vi behöver kärlek, värme och gemenskap för att må riktigt bra.
2017-05-04

  ULJO
Vill inte dö. Nej leva så länge som möjligt. Bara hälsan hänger med.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf