Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosblomman

Maskrosblomman spräcker ytan
Under jorden
krälar maskar




Bunden vers (Haiku) av Me-linda VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-04 15:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välsummerat
2017-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Så är det med människan.
Exteriören kan vara tilltalande, men frågan är vad som finns på insidan.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP