Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDAGSNATT IGEN


så var det fredagsnatt igen
och leif får inte sova
nu ska det rullas hatt igen
han drar till morgongåva
och slaggar hos sin storebror
som faktiskt heter torsten
där finns ett mysigt vindskontor
som värms av torstens skorsten


en morgon efter god natts sömn
är verkligen en gåva
leif drömde en otrolig dröm
ja, det vill leffe lova
han drömde om ett gävle som
var fritt från raggarfester
i morgongåva ska han dock
tillbringa sin semester


LARZ GUSTAFSSON  4/5 2017

 

Musik: Larz Gustafsson




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-05-04 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP