Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad

 

Jag samlar på underliga dagar. Inte för att jag gått in för det. Utan för att jag gått utanför mig själv och blivit en del av andras berättelse. Inser att kärlek öppnar för det otänkbara, och att det är de dagarna som gör skillnad.

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-06 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2017-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart tänkvärt och vackert diktat! Jag är också en samlare av möten med människor. Andras livsöden blir mina, att fundera över.
2017-05-07

  Chawa VIP
Sista meningen är mycket insiktsfull och vacker! Instämmer för övrigt med Salvation Pepper.
2017-05-07

  Salvation Pepper
Lysande intelligent och rolig hobby!
2017-05-07

  i af apa
Helt sant! Strålande formulerat!!
2017-05-07

  Nanna X
Så sant, och så stort.
2017-05-07

  Marianne Räf
Kanoon!! Speciellt:

"Inser att kärlek öppnar för det otänkbara"

Helt underbar andemening!

Bokmärker!
2017-05-07

    Sefarge VIP
Grattis!Till "lyckans ost"
De dagar som berör en.
Gör det värdefullt att leva
Tack för betänkansvärd skrivelse!
:)
2017-05-06

    ej medlem längre
Kärlek är en kraft som förvandlar livet mer än något annat!
2017-05-06

    ej medlem längre
Här är en till samlare av möten som berör. Tack för din välformulerade text.
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP