Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRUNNSGATAN - LÖRDAG

södra köpmangatan

in mot gamla stan

kylan är tillbaka

nu börjar jag bli van

väntar nu på bussen

bort till Ö & B

längtar redan hemåt

mycket kvar att ge

 

 

missade två bussar

det var 12:ans fel

föraren var långsam

planen satt ur spel

visslar lugnt min blueslåt

längtar efter té

6 maj i gävle

mycket kvar att ge

 

 

sitter nu på 14

äntligen på väg

(som ett album heter)

dags för nästa steg

rutorna i schemat

fylls snart, ett, tu, tre

avslutar min låttext

mycket kvar att ge

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-05-06 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP