Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på ett minne

Vaknar upp
kall och besviken
inget finns kvar

Lyssnar till kritiken
kroppen är rätt så trött

Bara kärlek till musiken
rör mig mjukt till musiken

Jag minns livet
som längtan

Djupt i min själ




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-06 20:56



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så fint text om livets längtan i minnen då livet var annorlunda och kanske lättare.
2017-09-20

    ej medlem längre
De två första stroferna är vackra och känslan är bra beskriven. Man kan bli trött av andras värderingar.
Jag känner att texten är vemodig men att det ändå finns ett hopp i form av musik. Existentiellt skrivet.
2017-06-03

    ej medlem längre
djupt från det inre, en dikt inom som blir utom, som når oss, tycker det här är fint!
2017-05-12

  Peter G VIP
En vemodig text med stort djup.

Som en sorgesång i ett liv där minnena håller själen kvar, men också som en påminnelse att livet är längtan, längtan efter liv, så länge den finns kvar finns också livet kvar!

Fint!
2017-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Så länge man förmår längta så lever man !

TACK !!!
2017-05-11

  Lars Hedlin
En stark innerlig text
2017-05-09

  Fem hjärtan VIP
Saknad och längtan vackert fångad i din fina dikt!
2017-05-09

    Ting69
Man får gå ut och vinna meningen varje dag, som en viss musiker skriver.

Jag minns livet
som längtan
Underbart…
2017-05-08

  ULJO
Väcker insomnat liv dina ord
2017-05-07

  Anya VIP
Både ljus och mörker i din text. Jaa kritik är inte roligt att få...helst om den är obefogad. Men så lyser texten upp av musik. Härligt att det mörka går att motas bort.
2017-05-07

  Salvation Pepper
Livet som längtan. Ja, det ligger väldigt mycket vikt i dina ord. Längtan behövs, om än för de dagliga små och ljuva stunderna. Något att se fram emot.
2017-05-07

    ej medlem längre
Dina vackra ord bäddar in mina sinnen att läsa. Många känslor väcks.
2017-05-07

  Rise Little One
Musik har alltid en stimulerande kraft...och längtan finns alltid i livets olika faser...
2017-05-07

  Nils-Robert
En så fin dikt om livets minnen som finns bevarad.
2017-05-07

  Quasimodo
Börjar med sorg och en dyster känsla, men tar fart av klingade toner som alltid finns där inne!
2017-05-06

    ej medlem längre
En djupt vemodig känsla i dina ord. Jag tänker att så länge man vill röra sig till musiken finns hoppet ändå kvar.
2017-05-06

  M:tin
Bra skrivet!!!!!!!
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"