Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


VÄND MOT BOTTENHAVET

jag sover alltid vänd mot bottenhavet

fastän jag bor en bit ifrån

men kustbo är jag, som jag alltid varit

nordöstraupplandskustenson

jag sover alltid vändm mot bottenhavet

men det är ingen ritual

det är för mig det enda raka valet

beslutsamheten är total

det händer ofta att jag tänker på det

i min bekväma sovställning

jag sover alltid vänd mot bottenhavet

för mig en självklar inställning

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170512

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/17495010_390718914646736_7265460638913134592_n.jpg?ig_cache_key=MTQ3ODQwNTE1NTM1NDU0NTYyMg%3D%3D.2

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-05-12 13:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Hoppas att
sömnen är god
att du flyger
fri om natten
över det
väldiga hav
2017-05-14

    ej medlem längre
Bra!
2017-05-13

    ej medlem längre
Fin dikt! Utan närhet till vatten skulle man nog inte trivas...
2017-05-12

  objekt3
cool dikt
2017-05-12

    ej medlem längre
Förstår bättre ditt intresse för fyrar
Vacker bild hav och luft och en levande bildar en fantastisk helhet till din fina text TACK
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP