Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig och mig i all vår ära

Man måste ge det allt, man måste ta det kallt
och låta hjärtat brista när man mister allt.
Så är livet du ska bära,
för dig och mig i all vår ära.

Man måste sörja något, rentav gråta något
före glädjen bort kan driva allt som pågått.
Så är livet du ska bära,
för dig och mig i all vår ära.

Så länge du och jag kan stå bredvid varann
skall världen vara din och all dess charm.
Då är jag lycklig att det var just dig jag fann,
och när världen tar mig, tar jag dig i min barm.

Man måste vinna någon gång, förlora någon gång
för att röna livet och dess jättelika omfång.
Så är livet du ska bära,
för dig och mig i all vår ära.




Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-05-13 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93