Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNET MÅSTE FALLA

regnet måste falla

vår grundvattennivå

är inte som den borde

den måste fyllas på

även denna dag är

en ny dag från Guds hand

låt det regna ymnigt

över detta torra land

 

 

LARZ GUSTAFSON  14/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-05-14 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen varje droppe är viktig

2017-05-14

    ej medlem längre
Vårregnet är guld värt!
2017-05-14

  objekt3
vi vill ha sol men behöver regn!
2017-05-14

  mare VIP
Så sant
regnets
droppar
behövs!
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP